Ένα νέο ξεκίνημα επαναφοράς της Sono Motors με νέους επενδυτές


Μια φωτεινή αύρα αναδύεται για την εταιρεία που επιδίωκε να εισαγάγει στην αγορά το πρωτοποριακό ηλιακό αυτοκίνητο Sono Sion, ωστόσο τα σχέδιά της διαστρεβλώθηκαν. Οι μαύρες σκιές που επικρατούσαν πάνω από τη γερμανική εταιρεία κατασκευής ηλιακών οχημάτων, γνωστή ως Sono Motors, φαίνεται να απομακρύνονται, καθώς αυτή είχε πέσει σε κατάσταση χρεοκοπίας και είχε απολύσει το σημαντικό μέρος του προσωπικού της.

Ύστερα από ανεπιτυχείς συνομιλίες με πιθανούς επενδυτές, η Sono Motors επιτέλους επέλυσε τις διαφορές της με την YA II PN, Ltd, ένα hedge fund υπό την εποπτεία της αμερικανικής Yorkville Advisors.

Αντίστοιχα, ανακοίνωσε ότι στις 29 Φεβρουαρίου θα βγει από το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης και θα επαναπροσλάβει τους προηγουμένως απολυμένους εργαζόμενους.

Η Sono Motors από την αρχή του τρέχοντος έτους έχει ξεκινήσει την υλοποίηση νέου επιχειρηματικού της μοντέλου και την αναδιοργάνωση της εταιρικής της δομής, με την καθοδήγηση μιας νέας ηγετικής ομάδας, συμπεριλαμβανομένων των Γενικών Διευθυντών Jan Schiermeister και Denis Azhar, οι οποίοι έχουν μεγάλη πείρα στη βιομηχανία των οχημάτων.

Η ευρεία τους εμπειρία στον τομέα των μεταφορών, συμπεριλαμβανομένων των λεωφορείων, των φορτηγών και των αυτοκινήτων, τους καθιστά ιδανικούς να οδηγήσουν την εξέλιξη και την προώθηση των κύριων προϊόντων της εταιρείας, αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Η Sono Motors θα εστιαστεί κυρίως στο προϊόν Solar Bus Kit, ένα σύνολο ηλιακών συλλεκτών που εγκαθίστανται στην οροφή των λεωφορείων, ενώ μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν και σε πετρελαιοκίνητα οχήματα για την ενέργεια που απαιτούν τα βοηθητικά συστήματα, όπως η κλιματοστασία και ο θερμαντήρας.


Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.