Ο Ίλον Μάσκ θα παρουσιάσει το Robotaxi στις 8 Αυγούστου


Μετά από ένα διάστημα σχετικής σιωπής,  ο Elon Musk επιστρέφει δυναμικά με μια ανακοίνωση μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο X, το νέο επαναστατικό εγχείρημα της Tesla το Robotaxi!

Η επίσημη ανακοίνωση προβλέπει ότι τον ερχόμενο Αύγουστο, η Tesla θα παρουσιάσει επίσημα το Robotaxi, μια κίνηση που έρχεται ως απάντηση σε αναφορές από το πρακτορείο Reuters. Η Reuters είχε δημοσιεύσει ένα λεπτομερές άρθρο που ανέφερε ότι η Tesla εγκατέλειπε το προηγούμενο σχέδιο της για ένα οχήμα χαμηλού κόστους και επικεντρώνεται τώρα αποκλειστικά στο Robotaxi.

Η απάντηση του Elon Musk στην αναφορά της Reuters ήταν κατηγορηματική: 

Το Reuters λέει ψέματα (και πάλι). 

Παρόλα αυτά, δεν παρείχε συγκεκριμένες αντικρουόμενες πληροφορίες. Μετά από λίγο, ανακοίνωσε μέσω tweet ότι η επίσημη παρουσίαση του Robotaxi θα λάβει χώρα στις 8 Αυγούστου 2024.

Όπως συμβαίνει συχνά με τον CEO της Tesla, η γραμμή μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας είναι θολή. Ακόμα και αν η παρουσίαση του Robotaxi πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο, δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα το δούμε άμεσα στους δρόμους. Η ανακοίνωση αυτή ανοίγει νέες προοπτικές και θα προκαλέσει σίγουρα έντονο ενδιαφέρον και συζητήσεις στον χώρο της τεχνολογίας και της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.