Η νέα εφαρμογή της Google εντοπίζει την κάθε Android συσκευή


Κάθε συσκευή Android γίνεται πλέον εκπομπή σήματος στο Find My Device network της Google, η οποία ανακοίνωσε τη νέα λειτουργία που υιοθετεί περισσότερες από ένα δισεκατομμύριο συσκευές σε όλο τον κόσμο. Οι χρήστες Android στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον Καναδά ήδη απολαμβάνουν τα οφέλη του Find My Device, ενώ η επέκταση του δικτύου αναμένεται παγκοσμίως σε λίγο καιρό.

Αφού εγκατασταθεί, η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να εντοπίζουν τη θέση των συμβατών κινητών τηλεφώνων και tablets Android. Με την αποστολή εντολής, οι συσκευές εκπέμπουν ήχο και η τοποθεσία τους εμφανίζεται σε χάρτη. Αυτή η λειτουργικότητα δεν επηρεάζεται από τη συνδεσιμότητα των συσκευών, επιτρέποντας ακόμη και την εμφάνιση των smartphones Pixel 8 και Pixel 8 Pro στο χάρτη, ακόμη και αν είναι απενεργοποιημένα ή αν η μπαταρία τους έχει εξαντληθεί.

Πέραν των κινητών συσκευών, η τεχνολογία εντοπισμού επεκτείνεται και σε άλλα αντικείμενα, με την ενσωμάτωση Bluetooth tracker tags από εταιρείες όπως η Chipolo και η Pebblebee. Μελλοντικές ενημερώσεις λογισμικού θα επιτρέψουν ακόμη και την ενσωμάτωση ακουστικών από εταιρείες όπως η JBL και η Sony στο Find My Device network.


Η νέα τεχνολογία εντοπισμού Find My Device είναι συμβατή με συσκευές που τρέχουν Android 9 και νεότερες εκδόσεις, κάτι που δίνει σε πολλούς χρήστες τη δυνατότητα πρόσβασης σε αυτήν την υπηρεσία.


Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.