Προσθήκη νέων δυνατότητων στο Photoshop με τεχνητή νοημοσύνη


Η Adobe ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα νέων εργαλείων στο Photoshop, επεκτείνοντας τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης στην επεξεργασία εικόνων. Με την προσθήκη χαρακτηριστικών όπως το Reference Images και το Firefly Image 3 Foundation Model, η Adobe αναβαθμίζει τη δημιουργικότητα και τις δυνατότητες επεξεργασίας εικόνων.

Το Reference Images επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν μια εικόνα ως αναφορά για τη δημιουργία νέων εικόνων με παρόμοια χρώματα, τόνους και στυλ. Αυτό το νέο χαρακτηριστικό επιτρέπει στους χρήστες να επιδιώκουν το δημιουργικό τους όραμα με ευκολία και ακρίβεια.

Επιπλέον, το Firefly Image 3 Foundation Model δίνει τη δυνατότητα για περισσότερες προηγμένες λειτουργίες επεξεργασίας εικόνας. Αυτό το νέο μοντέλο επιτρέπει στους χρήστες να επιδείξουν τη δημιουργικότητά τους και να δημιουργήσουν εικόνες με εντυπωσιακή λεπτομέρεια και προσαρμοσμένο στυλ.



Οι νέες δυνατότητες συμπεριλαμβάνουν επίσης το Adjustment Brush, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν προσαρμογές σε μέρη μιας εικόνας με μη καταστροφικό τρόπο. Επιπλέον, οι βελτιώσεις στο πρόγραμμα περιήγησης γραμματοσειρών και οι Προεπιλογές προσαρμογής καθιστούν τη δημιουργία εικόνων πιο προσιτή και ισχυρή.

Ο Ashley Still, ανώτερος αντιπρόεδρος της Adobe, εξέφρασε την ενθουσιώδη αντίδραση της εταιρείας για τις νέες δυνατότητες του Photoshop. Με αυτές τις επεκτάσεις, η Adobe φέρνει τον ιδεασμό και τη δημιουργία πιο κοντά, επιτρέποντας σε κάθε χρήστη να εκφράσει το δημιουργικό του όραμα με άνεση και ευκολία.

Τα νέα εργαλεία και οι βελτιώσεις είναι διαθέσιμα στην έκδοση beta του Photoshop με τεχνητή νοημοσύνη από σήμερα και αναμένεται να είναι διαθέσιμα γενικά προς το τέλος του έτους.



Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.