Στείλτε κλειδωμένα email από το Gmail

Υπάρχει αυτή η δυνατότητα μέσω του Gmail να μπορείς να στείλεις ένα email το οποίο θα είναι προστατευμένο με κωδικό πρόσβασης και θα διαγράφετε σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα που εσύ επιθυμείς. Οι περισσότεροι μπορεί να μην ξέρατε αυτή την δυνατότητα και η χρήση της για δικούς σας λόγους. Τα βήματα είναι απλά.


1. Πηγαίνουμε στο Gmail μας και επιλέγουμε Σύνταξη.

2. Βάζουμε τα στοιχεία και το μήνυμα, αρχεία κτλ. που θέλουμε να στείλουμε και κάνουμε κλικ στο ρολόι και την κλειδαριά.

3.  Ονομάζετε Λειτουργία εμπιστευτικότητας και εδώ ορίζουμε το χρονικό διάστημα που θέλουμε το email να διαγραφεί αυτόματα. Από κάτω επιλέγουμε να δημιουργηθεί ή όχι κωδικός πρόσβασης στο email μέσω κινητού μηνύματος SMS που θα σταλεί στον παραλήπτη μόλις ανοίξει το email του. 

Κάνουμε κλικ Αποθήκευση και  εμφανίζει να πληκτρολογήσουμε τον αριθμό κινητού του παραλήπτη (όχι το δικό σας) στη συνέχεια κάνουμε κλικ Αποστολή.

4.  Στον παραλήπτη θα εμφανιστή έτσι όπως βλέπετε στην εικόνα. Θα κάνει κλικ Προβολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Και στη συνέχεια Αποστολή κωδικού πρόσβασης θα του σταλεί στο κινητό του ένα μήνυμα με τον κωδικό θα τον πληκτρολογήσει και το μήνυμα θα εμφανιστεί.

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.