Χρήσιμες εφαρμογές σχετικά με το δημόσιο και τις συγκοινωνίες


Όλοι μας θέλουμε να έχουμε άμεσες πληροφορίες, γρήγορα και εύκολα όπου και να βρισκόμαστε μέσα στην σημερινή καθημερινότητα που ζούμε γι' αυτό τον λόγο παρακάτω θα δείτε χρήσιμες εφαρμογές για το έξυπνο τηλέφωνό μας και τα Tablet μας για πληρωμές λογαριασμών αφίξεις και αναχωρήσεις λεωφορείων,αστικών,τρένων κτλ. κλείσιμο εισιτηρίων, διαφορές ενημερώσεις γύρω από τα θέματα που μας απασχολούν σχεδόν στην καθημερινή μας ζωή. Με τον καιρό θα προστεθούν και άλλα γι' αυτό μείνετε συντονισμένοι.

Εφαρμογές δημοσίου και άλλες παρόμοιες

Gov


Η εφαρμογή του gov σας δίνει την δυνατότητα να να έχετε πρόσβαση σε όλα σας σχεδόν τα ψηφιακά σας έγγραφα με τα οποία μπορείτε να τα ανταλλάσσετε με άλλους πολίτες ή και με τις δημόσιες υπηρεσίες. (Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας,πιστοποιητικά,εξουσιοδοτήσεις κτλ.).
 

 

ΟΑΕΔ app


Η εφαρμογή του ΟΑΕΔ σας παρέχει τις δυνατότητες όπως, έκδοση δελτίου ανεργίας και ανανέωση του έκδοση αιτήσεων και βεβαιώσεων, ιστορικό με τις πληρωμές προς και από την υπηρεσία ενημέρωση και νέα του ΟΑΕΔ επικοινωνία με την υπηρεσία.

 
 

ΔΕΗ

Με την εφαρμογή της ΔΕΗ μπορείτε να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση στους λογαριασμούς του τελευταίου 12μήνου για όλα τα ακίνητά σας, μέσω του e-bill info. Υπάρχουν τρόποι ειδοποίησης για την έκδοση των λογαριασμών σας.Ακόμη παρέχει αλλαγή της διεύθυνσης αποστολής του λογαριασμού σας, δείτε κοντινά σημεία για να εξοφλήσετε το λογαριασμό σας, επικοινωνία με ΔΕΗ για διάφορα θέματα.


EydApp


Με την εφαρμογή της ΕΥΔΑΠ έχετε άμεση και γρήγορη πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όπως αναφορά βλάβης,πληρωμή λογαριασμών, ενημέρωση για διακοπές νερού σε πραγματικό χρόνο και επικοινωνία με την υπηρεσία μέσω σταθερού ή κινητό ή email.
 

 

My DEDDiE App


Η εφαρμογή της ΔΕΔΔΗΕ σας παρέχει της εξής δυνατότητες. Μπορείτε να Δήλωσετε βλάβη που υπάρχει στην ηλεκτροδότηση και να κάνετε ανάκληση αν χρειάζεται και πληροφορίες σχετικά με τις προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης.
 

 

CivilAttica


Μέσω της εφαρμογής CivilAttica μπορείτε να ενημερωθείτε για Έκτακτα Δελτία Καιρικών Φαινομένων από την ΕΜΥ,Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς από την ΓΓΠΠ αλλά και διάφορες οδηγίες Προφύλαξης από Έντονα Καιρικά Φαινόμενα, Φυσικές και Τεχνολογικές Καταστροφές. Δυνατότητα κλήσης αριθμών έκτακτης ανάγκης.
 

 

Taxis Smart App

Με την εφαρμογή Taxis Smart App έχετε πρόσβαση σε ορισμένες επιλογές του TAXIS. όπως Στοιχεία μητρώου προσώπου και επιχείρησης,Μηνύματα από το TAXIS,Στοιχεία οφειλών και πληρωμών,Φορολογική ενημερότητα,Έντυπα δήλωσης φορολογίας εισοδήματος,Έντυπα περιουσιακής κατάστασης,Τέλη κυκλοφορίας,Κληρώσεις (για αγορές με κάρτα),Ηλεκτρονικό παράβολο,Δηλώσεις ΦΠΑ,Έντυπο Ε3,Αποκλίσεις συγκεντρωτικών καταστάσεων (ΜΥΦ),Νομικά πρόσωπα (έντυπο Ν). Μπορείτε να τα προβάλετε στην συσκευή σας και φυσικά αν υπάρχει η δυνατότητα να τα αποστείλετε ηλεκτρονικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή των κοινωνικών δικτύων.

Εφαρμογές Συγκοινωνιών

Moovit: Το Επόμενο Λεωφορείο


Σε αυτή την εφαρμογή θα βρείτε όλες τις μετακινήσεις αστικής κινητικότητας και συγκοινωνίας ( Μετρό, Λεωφορείο, Φέρυ μποτ, Ηλεκτρικά σκούτερ, Ποδήλατα, Uber). Με τη βοήθεια χαρτών από την αναχώρηση σας και την άφιξη σας σας παρέχει πληροφορίες για τις ώρες σε πραγματικό χρόνο. Οδηγίες της βέλτιστης διαδρομής λεωφορείου, τρένου, μετρό, ποδηλάτου, σκούτερ ή συνδυασμού αυτών. Μάλιστα έχει ονομαστεί ως η Καλύτερη Τοπική Εφαρμογή στο Google Play το 2016!
 

OASA Telematics


Η εφαρμογή του OASA Telematics παρέχει τις δυνατότητες όπως την τοποθεσία των λεωφορείων που πραγματοποιούν ένα δρομολόγιο σε πραγματικό χρόνο τις άφιξης των λεωφορείων σε πραγματικό χρόνο. Ακόμη από το σημείο που βρίσκεστε εντοπίζει την πλησιέστερη στάση λεωφορείου.
 

 

Ο.Α.Σ.Θ. bus


Πληροφορίες σχετικά με διαδρομές, δρομολόγια και στάσεις για τις αστικές συγκοινωνίες (λεωφορεία) της Θεσσαλονίκης.


 

 

ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α. 

Μπορείτε να βρείτε άμεσα όλα τα δρομολόγια που πραγματοποιούνται και να κλείσετε το εισιτήριο σας online για όλα τα δρομολόγια με δυνατότητα επιλογής θέσεων, ή κλάσης και με το εισιτήριο αποθηκευμένο στην εφαρμογή για να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε όταν είστε offline.Δυνατότητα έκδοσης εισιτηρίων με όλες τις προβλεπόμενες εκπτώσεις.Είσοδος στον λογαριασμό με e-mail/συνθηματικό ή με δακτυλικό αποτύπωμα. Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας με πλήρη ασφάλεια,Πληρωμή με Κουπόνια.
,Πληρωμή με PayPal, Σάρωση ενός εκτυπωμένου εισιτηρίου και προσθήκη στα Εισιτήρια της εφαρμογής. 


Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Like,tweet για να συνεχίσω. Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα. Το συγκεκριμένο άρθρο ανανεώνετε συχνά όπως και άλλα που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.