Το ανανεωμένο Total War: Rome Remastered καταφθάνει στις 29 Απριλίου


Έρχεται τον επόμενο μήνα το ανανεωμένο Total War: Rome Remastered στις 29 Απριλίου, το οποίο είναι η ανανεωμένη έκδοση του Rome Total War του 2004 το οποίο ήταν από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο παιχνίδι στρατηγικής με μεγάλες κριτικές. Έχουν προστεθεί καινούργια γραφικά σε αναλύσει 4K σε υπερ-υψηλής ευκρίνειας αναλύσεις και gameplay βελτιώσεις.Περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι αλλά και τις δύο επεκτάσεις (expansion) του - Barbarian Invasion και Alexander. Προστέθηκαν ακόμη 16 φατρίες που δεν ήταν δυνατόν να παιχθούν και οι 22 φατρίες που υπήρχαν στο παιχνίδι. Καινούργια εμπορικά δίκτυα με νέους εμπόρους. Αλλαγές στους χάρτες με ποιο μοντέρνα γραφικά, χάρτες θερμότητας και icon overlays κατά τη διάρκεια της καμπάνιας. Υπήρξαν βελτιώσεις στην κάμερα για να μπορείτε να περιστρέφετε την κάμερα στον χάρτη εκστρατεία (campaign) και επιπλέον επίπεδα ζουμ. Για όσοι από εσάς είστε καινούργιοι στο παιχνίδι αυτό υπάρχει ένα νέο και βελτιωμένο πρόγραμμα εκμάθησης του παιχνιδιού ακόμα και για παίκτες με αχρωματοψία.

.

Το Total War: Rome Remastered είναι διαθέσιμο για να το προ-παραγγείλετε άμεσα και όσοι έχετε την αρχική έκδοση στο Steam μπορείτε να πάρετε το remaster με 50% έκπτωση μέχρι την 1η Ιουνίου.

Μπορείτε να κατεβάσετε και να μεταφράσετε το αρχικό Rome Total War στα Ελληνικά από εδώ.Και το Rome Total War 2 από εδώ.

 
 
Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Like,tweet για να συνεχίσω. Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.