Η νέες τελευταίες οθόνες υψηλής ανάλυσης της Samsung 24 έως 34 ίντσες για επιχειρήσεις διαθέτουν όλες HDR


Η Samsung ξεκίνησε τη νέα σειρά για επιχειρήσεις και καταναλωτές με οθόνες υψηλής ανάλυσης και φέτος, και τα 12 μοντέλα υποστηρίζουν HDR. Η σειρά ναυαρχίδων S8 διαθέτει δύο μοντέλα 27 ιντσών (S80A και S80UA) και ένα μοντέλο 32 ιντσών (S80A), όλα τα μοντέλα περιλαμβάνουν πάνελ IPS 1 δισεκατομμυρίου χρωμάτων (10-bit) και ανάλυση 3.840 x 2.160 (4K Ultra HD). Ενώ η Samsung καλεί αυτές τις οθόνες συμβατές με HDR10, δεν πληρούν τις ελάχιστες προδιαγραφές DisplayHDR με πιστοποίηση VESA 400 nits φωτεινότητας, καθώς εκπέμπουν μόνο 300 nits. Ωστόσο, θα σας δώσουν το πλεονέκτημα του μεγάλου χρώματος για τη δημιουργία περιεχομένου και τις υπηρεσίες ροής όπως το Netflix.

Οι οθόνες S8 με λεπτή σχεδίαση χωρίς περίγραμμα, υποστηρίζουν δεδομένα 10Gbps μέσω USB-C, μαζί με διανομέα USB. Ένα από τα μοντέλα 27 ιντσών, το S80UA, υποστηρίζει ακόμη και φόρτιση 90W, η οποία θα μπορούσε να είναι βολική για φορητούς υπολογιστές USB ή για γρήγορη φόρτιση smartphone. Περισσότερα χαρακτηριστικά όπως λειτουργίες πλήρους περιστροφής και κλίσης, σχετικά γρήγορο χρόνο απόκρισης 5 μιλιδευτερόλεπτα του δευτερολέπτου για παιχνίδια, είσοδο DisplayPort 1.2 και HDMI 2.0.


Η σειρά S7 οθονών διαθέτει δύο μοντέλα, το S70A 27 ιντσών και το S70A 32 ιντσών. Και οι δύο έχουν οθόνες 4K επίπεδης οθόνης με HDR10, 1,07 δισεκατομμύρια (10-bit) χρώματα, με λεπτή σχεδίαση και ρύθμιση κλίσης. Η σειρά S6 διαθέτει έξι μοντέλα που κυμαίνονται από 24 έως 34 ίντσες, τα οποία προσφέρουν ανάλυση 2.560 x 1.440 QHD. Η εξαίρεση είναι το S65UA, μια καμπύλη σχεδίαση 34 ιντσών με ανάλυση UWQHD (3.440 x 1.440) (πάνω). Όλα τα μοντέλα S6 διαθέτουν HDR10 με υποστήριξη χρώματος 1,07 δισεκατομμυρίων (10-bit) και το εγχειρίδιο προδιαγραφών της Samsung δείχνει ότι χρησιμοποιούν πάνελ VA με φωτεινότητα 300 nits.

Το γεγονός ότι όλες αυτές οι οθόνες υποστηρίζουν HDR δείχνει ότι η Samsung πιστεύει ότι η τεχνολογία είναι σημαντική για το μέλλον των υπολογιστών και των Mac, ακόμη και για τον μέσο χρήστη. Αν και η φωτεινότητα του πίνακα δεν ανταποκρίνεται στην προδιαγραφή HDR, αυτές οι οθόνες εξακολουθούν να είναι πιο φωτεινές από τα τυπικά μοντέλα καταναλωτών και επιχειρήσεων και οι δημιουργοί περιεχομένου θα επωφεληθούν από την επιπλέον γκάμα χρωμάτων. Η Samsung δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει τις τιμές ή τη διαθεσιμότητα.

Πηγή

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Like,tweet για να συνεχίσω. Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.