Ο Donald Trump θα δημιουργήσει το δικό του κοινωνικό δίκτυο


Είναι γνωστό ότι ο πρώην πρόεδρος των Η.Π.Α. είχε αποκλειστεί από όλες σχεδόν τις πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων καθώς μέσω αυτών παρότρυνε τα διάφορα γεγονότα που έγιναν στις 6 Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο, με τους εκατοντάδες υποστηρικτές του να αφήνουν μέσα πέντε νεκρούς. Είχε πει μάλιστα και ο ίδιος ότι μπορεί να δημιουργήσει στο μέλλον την δική του πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Αλλά από τα πολλά που έχει πει δεν τον πιστεύει και κανείς, όμως εκπρόσωπος του Τραμπ Τζέισον Μίλερ δήλωσε ότι ο Τραμπ θα "επιστρέψει στα κοινωνικά μέσα πιθανότατα περίπου δύο ή τρεις μήνες" Θα γίνει μάλιστα με την "δική του πλατφόρμα" που θα προσελκύσει «δεκάδες εκατομμύρια» νέων χρηστών και θα επαναπροσδιορίσει εντελώς το παιχνίδι.
 
Ο @JasonMillerinDC είπε ότι ο Πρόεδρος Τραμπ θα "επιστρέψει στα κοινωνικά μέσα σε δύο ή τρεις μήνες" με τη "δική του πλατφόρμα" που θα "επαναπροσδιορίσει εντελώς το παιχνίδι" και θα προσελκύσει "δεκάδες εκατομμύρια" νέων χρηστών. #MediaBuzz
- #MediaBuzz (@MediaBuzzFNC) 21 Μαρτίου 2021


"Αυτό είναι κάτι που νομίζω ότι θα είναι το πιο καυτό εισιτήριο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης", όπως δήλωσε ο Μίλερ. "Θα επαναπροσδιορίσει εντελώς το παιχνίδι, και όλοι θα περιμένουν και παρακολουθούν για να δουν τι κάνει ο Πρόεδρος Τραμπ, αλλά θα είναι η δική του πλατφόρμα." Ακόμη δήλωσε ο Μίλερ ότι "Αυτή η νέα πλατφόρμα θα είναι μεγάλη". Έχουν είδη πραγματοποιηθεί ήδη πολλές συναντήσεις σε υψηλό επίπεδο με πολλές εταιρείες να έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για να υποστηρίξουν το εγχείρημα.

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Like,tweet για να συνεχίσω. Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Like,tweet για να συνεχίσω. Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.