Εμπειρία αυτόνομης οδήγησης πριν την απόκτηση οχήματος με το νέο πρόγραμμα δοκιμής της Tesla FSD


Οι αμερικάνικοι δρόμοι είναι έτοιμοι να υποδεχτούν το επόμενο επαναστατικό βήμα στην τεχνολογία αυτοκινήτων, καθώς η Tesla ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα δοκιμής για το πολυσυζητημένο σύστημα Full Self-Driving (FSD) της. Σύμφωνα με αναφορές από το Bloomberg, οι πελάτες στη Βόρεια Αμερική τώρα θα έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με την εν λόγω τεχνολογία πριν ακόμη αποκτήσουν το ίδιο το όχημά τους.

Σύμφωνα με δηλώσεις από το γραφείο του CEO της Tesla, Έλον Μασκ, η εταιρεία έχει θέσει σκληρές απαιτήσεις από τα καταστήματά της να εγκαταστήσουν και να ενεργοποιήσουν το πιο πρόσφατο λογισμικό FSD. Εν συνεχεία, οι πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν μια σύντομη δοκιμαστική βόλτα με ένα μέλος του προσωπικού πριν αποφασίσουν για την αγορά.

Με μια επένδυση ύψους 12.000 δολαρίων, οι καταναλωτές μπορούν να ξεκλειδώσουν την πρόσβαση στην τεχνολογία FSD. Αυτή η προσθήκη προσφέρει μια σειρά από λειτουργίες Autopilot, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας αυτόματης καθοδήγησης σε αστικούς δρόμους και αναγνώρισης πινακίδων στάσης και φωτεινών σημάτων.

Παρά την ενθουσιώδη υποδοχή της τεχνολογίας FSD, η Tesla έχει αντιμετωπίσει κριτική και έρευνα για την ασφάλειά της. Ορισμένοι έχουν εκφράσει ανησυχίες σχετικά με την υπερβολική προώθηση της αυτόνομης οδήγησης, ενώ άλλοι έχουν αναφέρει περιστατικά ατυχημάτων που σχετίζονται με το λογισμικό Autopilot και FSD.

Παρά τις ανησυχίες αυτές, η Tesla συνεχίζει να προωθεί την τεχνολογία FSD της ως έναν ολοκληρωμένο και ασφαλή τρόπο μετακίνησης στους δρόμους. Με το νέο πρόγραμμα δοκιμής, η εταιρεία ελπίζει να δείξει στους καταναλωτές την πραγματική αξία και τις δυνατότητες της τεχνολογίας πριν από την τελική απόφαση για την αγορά νέου οχήματος.


Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.