Η Microsoft και η Mozilla ενώσαν τις δυνάμεις τους για τη διόρθωση προβλημάτων CPU στο πρόγραμμα περιήγησης Firefox


Η Mozilla υποσχέθηκε πρόσφατα στους χρήστες της βελτιωμένη προστασία της ιδιωτικής ζωής μέσω MAC και VPN. Oρισμένοι χρήστες του Firefox αντιμετώπισαν ένα απογοητευτικό πρόβλημα όταν αντιμετώπισαν υψηλή χρήση της CPU λόγω ενός σφάλματος που υπάρχει εδώ και πέντε χρόνια. Αυτό το πρόβλημα προκλήθηκε από το Windows Defender και την υπηρεσία Antimalware Service Executable (MsMpEng.exe), η οποία είχε ως αποτέλεσμα αισθητά υψηλότερη χρήση πόρων σε σύγκριση με άλλα προγράμματα περιήγησης όπως το Google Chrome και το Microsoft Edge. Λέτε να το έκανε επίτηδες;

Ευτυχώς, η Microsoft και η Mozilla συνεργάστηκαν για να διορθώσουν αυτό το πρόβλημα. Αυτό επιτεύχθηκε με την επίλυση των συμβάντων ETW που προκάλεσαν το σφάλμα, το οποίο υπήρχε στα Windows 10 και Windows 11. Είναι ενδιαφέρον ότι το ζήτημα δεν υπήρχε στα Windows 7 και 8.1 λόγω της έλλειψης αυτών των συμβάντων.

Η πρόσφατη ενημέρωση Defender της Microsoft διόρθωσε το πρόβλημα, το οποίο θα αναπτυχθεί σε όλους τους χρήστες ως μέρος των τακτικών ενημερώσεων ορισμού, ανεξάρτητα από τις ενημερώσεις του λειτουργικού συστήματος. Επιπλέον, ανακαλύφθηκε ότι υπάρχει ακόμη περιθώριο για περαιτέρω βελτιώσεις στη χρήση του επεξεργαστή του Firefox σε σύγκριση με το Chrome.

Η συνεργασία της Mozilla και της Microsoft παρέχει μια πολλά υποσχόμενη προοπτική για τις επερχόμενες ενημερώσεις του προγράμματος περιήγησης και οι χρήστες δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχούν για την αντιμετώπιση του σφάλματος υψηλής χρήσης CPU κατά τη χρήση του Firefox. 

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.