Το ηλεκτρικό Humble One SUV με 1024 ίππους και δυνατότητα φόρτισης από τον ήλιο


Όλο και ποιο κοντά στην απόλυτη ενεργειακή ελευθερία έρχονται τα μελλοντικά αυτοκίνητα, τα οποία έχουν είδη ξεκινήσει να υιοθετούν την ενέργεια ή οποία προέρχεται από τον ήλιο με εγκατάσταση πάνελ. Η νεοσύστατη εταιρία που έχει έδρα την Καλιφόρνια των Η.Π.Α.και ονομάζεται Humble Motors παρουσίασε το νέο ηλεκτρικό - ηλιακό SUV με εξαιρετικές αποδόσεις αλλά και εξοπλισμένο με ηλιακά πάνελ. Ο Hamble αναφέρει ότι η ηλιακή ενέργεια είναι το μέλλον της κινητικότητας και ότι τα ηλιακά προωθημένα EV είναι το επόμενο μεγάλο βήμα στην αντιμετώπιση της ουδετερότητας του άνθρακα.

Το Humble One είναι το πρώτο ηλεκτρικό SUV σε συνδυασμό με τα ηλιακά πάνελ στον κόσμο το οποίο χρησιμοποιεί πάνω από 80 τετραγωνικά φωτοβολταϊκών ηλιακών πάνελ οροφής τα οποία εν μέρη είναι και πτυσσόμενα, δίνουν περίπου 96 χλμ. εύρους ανά ημέρα δεν είναι και πολλά αλλά δεν νομίζω να πειράζει και κανέναν τα δωρεάν παραπάνω χλμ. Από τους ηλεκτρικούς του κινητήρες έχουμε 1024 ίππους και συντελεστή οπισθέλκουσας μόλις 0,25 και αυτονομία 800 χλμ. Το όχημα αυτό έχει μήκος πάνω από πέντε μέτρα και ζυγίζει περίπου 1.800 κιλά. 

Ο Humble ανάφερε ότι θα κοστίσει 109.000 δολάρια περίπου 92.000 ευρώ (Δεν το λες προσιτό) και οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν μόνο το 2024 και έχουν ήδη ληφθεί 20 εκατομμύρια δολάρια σε προ-κρατήσεις για το ηλεκτρικό SUV.


Δυστυχώς από την ιστοσελίδα της εταιρίας δεν παρέχονται περισσότερες πληροφορίες για το Humble One.


 Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Like,tweet για να συνεχίσω. Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.