Οι ανατροπές στο μέλλον της τεχνολογίας της Apple στα iPhone με χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης


Οι κολοσσοί της τεχνολογίας Samsung και Google έχουν ήδη καταστήσει τα χαρακτηριστικά της τεχνητής νοημοσύνης κεντρικό στοιχείο στα smartphones τους, και τώρα είναι η σειρά της Apple να ακολουθήσει το παράδειγμα. Κατά τη διάρκεια μιας κλήσης για τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας, ο CEO Tim Cook ανέφερε ότι η Apple θα επεκτείνει τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης, εστιάζοντας ιδιαίτερα στη γενετική νοημοσύνη.

Όσον αφορά τη τεχνητή νοημοσύνη, η οποία, υποθέτω, είναι στη προσοχή σας, έχουμε πολλή δουλειά σε εξέλιξη εσωτερικά, όπως έχω αναφερθεί στο παρελθόν. Ο MO μας, αν θέλετε, ήταν πάντα να κάνουμε δουλειά και μετά να μιλάμε για δουλειά και όχι να βγαίνουμε μπροστά μας. Και έτσι, θα το κρατήσουμε και σε αυτό. Αλλά έχουμε μερικά πράγματα για τα οποία είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι και για τα οποία θα μιλήσουμε αργότερα φέτος.

Αν και δεν έχουν δοθεί επίσημες ανακοινώσεις, η πιθανότητα είναι ότι αυτά τα χαρακτηριστικά θα κάνουν το ντεμπούτο τους στο επερχόμενο WWDC του καλοκαιριού. Ο κώδικας του iOS 17.4 δείχνει ότι ο επόμενος φορέας της τεχνητής νοημοσύνης για την Apple θα είναι το Siri, το οποίο αναμένεται να προσφέρει σύνοψη, έξυπνες απαντήσεις στα μηνύματα και ενσωματωμένη νοημοσύνη σε διάφορες εφαρμογές, όπως το Apple Music και το Pages. Το θέμα είναι θα είναι δωρεάν αυτές οι υπηρεσίες ή πρέπει να πληρώσεις για αυτές ή θα πάει ανάλογα την έκδοση του τηλεφώνου.

Παρόλο που η Apple φαίνεται να είναι σε φάση δοκιμής διαφόρων μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης, από τοπικά στη συσκευή έως σε μοντέλα που βασίζονται στη σύνδεση στο διαδίκτυο, η προοπτική για την ενσωμάτωση της γενετικής νοημοσύνης σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα προς το μέλλον της τεχνολογίας της Apple. Ανυπομονούμε να δούμε πώς αυτές οι εξελίξεις θα διαμορφώσουν τον επόμενο κύκλο κυκλοφορίας των iPhone.

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.