Έρχεται σύντομα το Counter-Strike 2;


Οι φημολογίες γύρω από την πιθανότητα ενός νέου παιχνιδιού Counter-Strike 2 κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τελευταίο καιρό, αφήνοντας τους παίκτες και τους θαυμαστές του franchise να είναι περίεργοι και ενθουσιασμένοι. Το αρχικό Counter-Strike να κυκλοφόρησε πριν από 20 χρόνια και την τελευταία ενημέρωση του Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) που κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, πολλοί παίκτες περίμεναν με ανυπομονησία μια νέα έκδοση του δημοφιλούς παιχνιδιού.

Ενώ η Valve, δεν έχει κάνει ακόμη επίσημη ανακοίνωση για το νέο παιχνίδι, υπάρχουν ορισμένες ισχυρές ενδείξεις ότι είναι στα σκαριά. Η Nvidia κυκλοφόρησε πρόσφατα μια ενημέρωση για τα προγράμματα οδήγησης της που περιλαμβάνει υποστήριξη για το "Counter-Strike 2", όπως αποδεικνύεται από δύο εκτελέσιμα αρχεία που σημειώνονται στην ενημέρωση. Ο βετεράνος δημοσιογράφος και ειδικός στα ηλεκτρονικά αθλήματα Richard Lewis ανέφερε επίσης εμπιστευτικές πληροφορίες που υποδηλώνουν ότι μια beta έκδοση του νέου παιχνιδιού μπορεί να είναι διαθέσιμη μέσα στον επόμενο μήνα.

Σύμφωνα με τον Lewis, το νέο παιχνίδι θα βασίζεται στη μηχανή παιχνιδιών Source 2 του Half-Life: Alyx και η Valve έχει ήδη προσκαλέσει επαγγελματίες παίκτες Counter-Strike να το δοκιμάσουν. Επιπλέον, φήμες υποδηλώνουν ότι το νέο παιχνίδι θα περιλαμβάνει διακομιστές 128-bit, όπως το Valorant, που θα επέτρεπε ταχύτερη επεξεργασία διακομιστή και μια πιο ομαλή εμπειρία παιχνιδιού.

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.