Η Microsoft ενσωμάτωσε το ChatGPT στο αναβαθμισμένο Bing


 Ο πόλεμος μεταξύ των μηχανών αναζήτησης ξεκίνησε και οι μάχες αναμένονται πολλές και μεγάλες, καθώς μπαίνουμε σε μια νέα εποχή με πρωταγωνιστή την τεχνητή νοημοσύνη. Η Microsoft θα ενσωματώσει το ChatGPT σε συνεργασία με την OpenAI στην ανανεωμένη μηχανή αναζήτησης Bing. Η ξεχασμένη από το Θεό μηχανή αναζήτησης της Microsoft θα αποκτήσει από τη φαίνεται κίνηση με δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης το οποίο θα λέγετε "Προμηθέας" ο συνδυασμός της αναζήτησης της Bing και του ChatGPT την κάνει πιο εξελιγμένη από αυτό.

Ο συνδυασμός αυτός θα φέρει με λίγα λόγια πολύ πιο έξυπνη Bing με απαντήσεις πολύ πιο σαφέστερες για τους χρήστες που θέλουν να μάθουν πιο αναλυτικά και με μεγαλύτερη ασφάλεια χωρίς να κάτσετε και να ψάξετε σε διάφορες ιστοσελίδες. Η νέες δυνατότητες που φέρνουν οι παραπάνω εταιρίες θα είναι διαθέσιμες για τους σταθερούς υπολογιστές με περιορισμό στον αριθμό αναζητήσεων για κάθε χρήστη και στα κινητά θα ξεκινήσει μετά από μερικές εβδομάδες. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην λίστα αναμονής για να είστε από τους πρώτους που θα δοκιμάσουν τις νέες αυτές δυνατότητες. 


Η Google φυσικά δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια καθώς ανακοίνωσε το Bard μια πειραματική υπηρεσία τεχνητής νοημοσύνης, με την οποία οι χρήστες μπορούν να συζητήσουν. Έρχεται και αυτή με μια πιο έξυπνη τεχνολογία. Ποιος θα κερδίσει τον πόλεμο;

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.