Εγκατάσταση των Windows 11 με τον βοηθό


Όσοι έχετε Windows 10 και εφόσον πληρείται τις ελάχιστες απαιτήσεις υλικού και τα έχετε στην τελευταία ενημέρωση και ενεργοποιημένα (κλειδί προϊόντος) αλλά δεν εμφανίζετε η επιλογή αναβάθμισης των Windows 11 στο Windows Update μπορείτε δείτε αναλυτικά την διαδικασία για να εγκαταστήσετε τα Windows 11.

Πριν ξεκινήσετε την διαδικασία για προληπτικούς λόγους που μπορεί να πάει κάτι στραβά δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας (Backup) των αρχείων σας. Διατηρούνται τα αρχεία μας και τα προγράμματα κατά την αναβάθμιση και μετά το τέλος της αναβάθμισης.

 

Καλό είναι να μην υπάρχουν ανοιγμένα προγράμματα στην διαδικασία αυτή.

1. Στην σελίδα της microsoft στο Βοηθό εγκατάστασης των Windows 11 ακολουθήστε τις οδηγίες (Πριν να ξεκινήσετε) και κατεβάστε τον.

2. Το ανοίγετε και θα σας εμφανίσει ένα μήνυμα πρέπει να είμαστε διαχειριστής κάνουμε κλικ στο ναι και στη συνέχεια Αποδοχή και εγκατάσταση και κάνετε λήψη των Windows 11 στην όλη διαδικασία κατεβάσματος εξαρτάται από την ταχύτητα της σύνδεσής στο ίντερνετ αλλά και αν οι διακομιστές (Servers) τις microsoft είναι αρκετά απασχολημένοι. 

3. Μόλις τελειώσει η λήψη ξεκινά η εγκατάσταση εδώ φυσικά εξαρτάται από τον υπολογιστή μας πλέον πόσο γρήγορα θα το κάνει αυτό.

4. Μόλις τελειώσει η εγκατάσταση θα εμφανίσει έναν χρόνο αντίστροφης μέτρησης  επανεκκίνησης 30 λεπτών αν είστε μπροστά στον υπολογιστή απλά κάντε κλικ Άμεση επανεκκίνηση  στη συνέχεια θα γίνουν κάποιες επανεκκινήσεις μην τρομάζετε αφήστε να κάνει την δουλειά του, όταν τελειώσει θα κάνετε Είσοδο με τον λογαριασμό σας θα ρύθμιση κάποια πράγματα και είστε έτοιμοι! 

Μπορείτε να επιστρέψετε στα Windows 10 εύκολα

Αν για κάποιο λόγο είτε έχουμε κάποια προβλήματα είτε δεν μας άρεσε το νέο λειτουργικό κτλ. μπορούμε να επιστρέψουμε στα Windows 10 σε 10 μέρες από την ημέρα που κάναμε την αναβάθμιση μόνο κατά την διάρκεια που δοκιμάζετε το νέο λειτουργικό μην κάνετε εκκαθάριση δίσκου γιατί θα αφαιρεθούν κάποια ζωτικής σημασίας αρχεία για να μπορέσετε να πάτε πίσω στα 10 και φυσικά μετά το πέρας των 10 ημερών τα συγκεκριμένα αρχεία θα αφαιρεθούν αυτόματα και δεν θα μπορείτε να πάτε πίσω στα 10.

Για να πάτε πίσω στα Windows 10 πηγαίνετε:

Ρυθμίσεις ➜ Σύστημα  Αποκατάσταση  Επιστροφή

Δείτε ακόμα: Καθαρή Εγκατάσταση Windows 11 από USB Flash drive 

                        Κατεβάστε τα Windows 11 σε μορφή .iso

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 
Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.