Το Xiaomi Mi Mix Fold το πρώτο αναδιπλούμενο έξυπνο τηλέφωνο που χρησιμοποιεί τεχνολογία υγρού φακού

Η Xiaomi με μια νέα πρωτότυπη ιδέα σε ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο το οποίο μάλιστα είναι και το πρώτο το οποίο λανσάρει η εταιρία αυτού του είδους και πολύ ποιο βελτιωμένο γενικά σε σχέση με τα υπόλοιπα που υπάρχουν σήμερα, αλλά και γενικά μιλώντας έχουν μια μεγάλη βελτίωση σε αυτού του είδους τα τηλέφωνα καθώς μπορούν να αντέχουν σχεδόν ως ένα εκατομμύριο αναδιπλώσεις. Εσωτερική οθόνη είναι ένα πάνελ OLED 8,01 ιντσών 4: 3 με ανάλυση 2480 x 1860, τυπική φωτεινότητα οθόνης 600 nits (Μέγιστη 900) και υποστήριξη για Dolby Vision HDR. Η Xiaomi λέει ότι η οθόνη είναι ικανή να αντέξει διπλωμένη 200.000 φορές. Η εξωτερική οθόνη είναι 6,52 ίντσες με ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Δυνατότητα ήχου του Mi Mix Fold, με τέσσερα ηχεία με συντονισμό Harman Kardon και αυτό που η εταιρεία περιγράφει ως πανοραμικό ήχο 3D.Με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 888 και μνήμη με 12 GB ή 16 GB RAM και 256 GB ή 512 GB αποθήκευσης. Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 5.020mAh και η Xiaomi λέει ότι το σύστημα γρήγορης φόρτισης 67W θα σας προσφέρει πλήρη φόρτιση σε 37 λεπτά.

Το ποιο ποιο ενδιαφέρων θα λέγαμε χαρακτηριστικό στο Mi Mix Fold είναι η κάμερα των 8 megapixel που χρησιμοποιεί έναν υγρό φακό, η Xiaomi αναφέρει ότι επιτρέπει έναν τηλεφακό με κοντινή απόσταση εστίασης 3 εκ. και οπτικό ζουμ 3x ή 30x υβριδικό ζουμ. Οι θερμοκρασίες που λειτουργεί ο υγρός φακός κυμαίνονται από -40 βαθμούς έως και 60 βαθμούς Κελσίου που την κάνει ιδανική σε όλες σχεδόν τις περιβαλλοντικές συνθήκες.Το υπόλοιπο σύστημα της κάμερας αποτελείται από έναν κύριο αισθητήρα Samsung HMX 108 megapixel και ένα 13 megapixel ultrawide, το οποίο μοιάζει με την ίδια εγκατάσταση κάμερας που υπάρχει στο Mi 11.


Το νέο αυτό μοντέλο θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Κίνα έχουν αρχίσει είδη οι προπαραγγελίες με τιμές που ξεκινούν από 9.999 γιουάν (περίπου 1.521 $) για ένα μοντέλο με 12 GB μνήμης RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου, φτάνοντας μέχρι τα 12.999 γιουάν (περίπου 1.978 $) για μια ειδική κεραμική έκδοση 16 GB / 512 GB.Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την εταιρία για κυκλοφορία εκτός της Κίνας.

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Like,tweet για να συνεχίσω. Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.