Fishkeeper: Στήστε το ενυδρείο που θέλετε σε έναν ρεαλιστικό προσομοιωτή ζωής ψαριών ενυδρείου


Το Fishkeeper είναι ένας ρεαλιστικός προσομοιωτής ενυδρείου στον οποίο μπορείτε να στήσετε ένα ενυδρείο από την αρχή. Οι δημιουργοί οι οποίοι είναι μεγάλη οπαδοί της ιχθυοκαλλιέργειας και των ενυδρείων έχουν ξεκινήσει μια εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων στο Kickstarter, θέλησαν να μεταφέρουν αυτό το χόμπι στον ψηφιακό κόσμο αλλά με μια ρεαλιστική ματιά. Το παιχνίδι σας επιτρέπει να αγοράσετε το ενυδρείο της αρεσκείας σας να το εξοπλίσετε να το στήσετε με λίγα λόγια προσθέτοντας διάφορες διακοσμήσεις,φυτά,ψάρια,φίλτρα κτλ. Επίσης και αναπαραγωγή ψαριών. Δεν θυμίζει σχεδόν σε τίποτα με τα χιλιάδες παιχνίδια που υπάρχουν εκεί έξω. Το παιχνίδι προσφέρει προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη για τα ζώα όμορφα ρεαλιστικά στυλιζαρισμένα γραφικά.



Ακόμη ,μπορείτε να συγκρίνετε ποια ψάρια είναι συμβατά με ποια, σαλιγκάρια, ανάπτυξη φυτών όλα αυτά σε πραγματικό χρόνο χωρίς τα αρνητικά των πραγματικών ενυδρείων στον πραγματικό κόσμο όπως να χρειάζεται χώρος για το ενυδρείο,διατήρηση ψαριών, περιποίηση φυτών, διαρροές κτλ. Προτείνετε περισσότερο για τους αρχάριους που θέλουν να ασχοληθούν με το χόμπι αυτό αλλά και για έμπειρους στο χώρο καθώς τους δίνονται οι δυνατότητες να πειραματιστούν σε αυτό.

Fishkeeper στο Steam (Απενεργοποιήστε επεκτάσεις τύπου ad-block για να μεταφερθείτε στο σύνδεσμο.)


 Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Like,tweet για να συνεχίσω. Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.