Έξυπνη αμμολεκάνη για γάτες με τεχνητή νοημοσύνη για πρόληψη ασθενειών


Οι γάτες όταν αρρωσταίνουν κρύβουν τον πόνο τους και έτσι είναι δύσκολο να γνωρίζουμε πότε είναι άρρωστες, ειδικά με ασθένειες όπως λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος, νεφρική νόσο και καρδιακές παθήσεις που έχουν από νωρίς. Πάνω από το 30% των γατών υποφέρουν από ασθένειες του ουροποιητικού συστήματος στη ζωή τους και οι ιδιοκτήτες τους δεν το γνωρίζουν μέχρι να είναι πολύ αργά. Εδώ έρχεται ένα νέο κουτί έξυπνων απορριμμάτων το πρώτο θα λέγαμε μοναδικό στο είδος του, το οποίο ονομάζεται LuluPet το οποίο χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη και αισθητήρες με κάμερα για να ελέγξει τα συμπτώματα των κορυφαίων 7 κοινών ασθενειών γάτας με ακρίβεια 95%.Η μπροστινή είσοδος είναι ιδανική για ηλικιωμένες γάτες και γατάκια ανίκανα να πηδούν συνεχώς.


Το κουτί απορριμμάτων γάτας χρησιμοποιεί την αναγνώριση απεκκριτικής εικόνας για να παρακολουθεί την υγεία της γάτας σας σε πραγματικό χρόνο. Θα ειδοποιηθείτε αμέσως για τυχόν αρρώστιες. Μέσω τις τεχνητής νοημοσύνης αναλύει διαφορετικά είδη περιττωμάτων. Αναγνωρίζει τα κόπρανα χρησιμοποιώντας ιατρικά δεδομένα από νοσοκομεία κατοικίδιων ζώων και τα συνδυάζει με το Bristol Stool Scale για να διακρίνει εάν τα περιττώματα έχουν συμπτώματα ασθένειας γάτας.Το LuluPet το καθιστά ιδανικό για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων να διατηρούν την υγεία της γάτας τους σε καλή κατάσταση ενώ μπορούν να περιορίσουν τις επισκέψεις στο κτηνίατρο και δεν θα ανησυχούν ή θα αναρωτιούνται εάν η γάτα τους έχει κάτι ή όχι. Είναι εύκολο στο καθάρισμα αφού διαθέτη συρτάρι που ολισθαίνει από το κάτω μέρος.



Το κουτί απορριμμάτων διαθέτει μια έξυπνη εφαρμογή για τα κινητά η οποία παρέχει ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την υγεία της γάτας σας, επιτρέποντάς σας να ενεργείτε γρήγορα όταν χρειάζεται. Η ανάλυση κοπράνων και ούρων είναι ο ευκολότερος τρόπος ανίχνευσης ενός ευρέος φάσματος ασθενειών της γάτας.Μπορεί επίσης να συνδεθεί με το Google Home και την Alexa.

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Like,tweet για να συνεχίσω.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.