Βρες δουλεία μέσω του Job Search της Google

Πριν από μερικούς μήνες η Google παρουσίασε την υπηρεσία στην αναζήτηση της το Job Search.Το οποίο έχεις ως στόχο να βοηθήσει όλους όσους αναζητούν δουλειά στην Ελλάδα και όχι μόνο. Συγκεντρώνει από διάφορες ιστοσελίδες τις αγγελίες εργασίας από όλο το διαδίκτυο με σκοπό την εύκολη πρόσβαση σε αυτές με διάφορα φίλτρα που έχουν να κάνουν με την τοποθεσία την απόσταση το είδος της δουλειάς την διάρκεια κτλ.Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.

Πριν ξεκινήσετε πρέπει αν είστε συνδεδεμένοι με το λογαριασμό gmail σας.



1. Πηγαίνετε και πληκτρολογείτε στην αναζήτηση της Google "Job Search Greece" και στη συνέχεια κάντε κλικ στις θέσεις εργασίας.



2. Εδώ βλέπετε το μενού μπορείτε να επιλέξετε μέσα από τα  φίλτρα την τοποθεσία που επιθυμείτε,Ημερομηνία δημοσίευσης,Γλώσσα,Είδος,Εργοδότης.



3. Κάντε κλικ στο πλαίσιο πάνω και πληκτρολογήστε για παράδειγμα "Αθήνα".Εδώ βλέπετε όλες τις δουλείες που υπάρχουν στην Πόλη της Αθήνας.



4. Πηγαίνετε στα φίλτρα και ρυθμίστε τη ακριβώς ζητάτε την τοποθεσία κτλ.Τα εφαρμοσμένα φίλτρα θα εμφανιστούν πάνω δεξιά.



5. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τις αγγελίες που σας ενδιαφέρουν.



7. Ακόμη και να ειδοποιήστε αυτόματα μέσω email κάθε φορά που υπάρχει μια καινούργια θέσει εργασίας βάσει των φίλτρων που επιλέξατε.Μπορείτε δηλαδή να διμιουργήσετε διάφορες ξεχωριστές ειδοποιήσεις (πχ. δουλειές από Αθήνα με τα συγκεκριμένα φίλτρα που επιλέξατε θα σας στέλνει ένα email με τις καινούργιες δουλείες αυτό είναι η μια η άλλη από Θεσσαλονίκη με τα συγκεκριμένα φίλτρα που επιλέξατε θα σας στέλνει ένα email με τις καινούργιες δουλείες αυτή θα είναι η δεύτερη ειδοποίηση) μπορείτε να διμιουργήσετε όσες θέλετε.Προσαρμόστε τα φίλτρα με βάση το τη ακριβώς ψάχνετε.

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Like,tweet για να συνεχίσω. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.