Προσαρμόσετε τις αυτόματες ενημερώσεις σε iPhone και iPad

Όσοι έχετε το iPhone και το iPad υπάρχει η δυνατότητα να προσαρμόσετε τον τρόπο λήψης και εγκατάστασης των αυτόματων ενημερώσεων, στις συσκευές σας αρκεί να έχετε έκδοση λειτουργικού στο iOS 13.6 και στο iPadOS 13.6 και μετά.Μπορείτε δηλαδή να κάνετε λήψη και αποθήκευση της ενημέρωσης και να ενημερώσετε την συσκευή σας όποτε θέλετε.

Για να το κάνετε αυτό πηγαίνετε στο iPhone ή το iPad σας και ανοίγετε τις
Ρυθμίσεις  Γενικά(Settings  General) επιλέξτε Ενημέρωση λογισμικού (Software Update) στη συνέχεια Προσαρμογή αυτόματων ενημερώσεων (Customize Automatic Updates) και μετά πατήστε Λήψη ενημερώσεων iOS / iPadOS (Download iOS Updates) μετά θα εμφανιστεί από κάτω Εγκατάσταση ενημερώσεων iOS / iPadOS (Install iOS Updates) Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε αυτόματα ενημερώσεις iOS ή iPadOS όλη τη νύχτα πατήστε το κουμπί εναλλαγής για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία.

Aν ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Εγκατάσταση ενημερώσεων iOS / iPadOS θα λαμβάνετε μια ειδοποίηση πριν από την εγκατάσταση των ενημερώσεων όπως γινόταν πριν από την έκδοση iOS 13.6.

Και τώρα οι νέες ενημερώσεις iOS και iPadOS θα λαμβάνονται πάντα και θα είναι έτοιμες για εγκατάσταση. Μπορείτε απλώς να πάτε στην ενότητα "Ενημέρωση λογισμικού" και να τα εγκαταστήσετε όποτε εσείς θέλετε χωρίς να περιμένετε να κατεβάσει την ενημέρωση πρώτα.Φυσικά αν δεν θέλετε να ενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις μπορείτε να απενεργοποιήσετε την ρύθμιση αυτή όποτε θέλετε.

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Like,tweet για να συνεχίσω. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.