Τα καλύτερα site για να συγκρίνετε και να επιλέξετε τα κατάλληλα αθλητικά παπούτσια

Οι ειδικοί στο τομέα αυτό που έχουν να κάνουν με τα αθλητικά παπούτσια, ιστοσελίδες που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει ανάλογα με τις ανάγκες σας. Αθλητικά παπούτσια για τρέξιμο σε άσφαλτο, χώμα ή και τα δύο. Για αρχάριους και προχωρημένους. Φθηνά ή ακριβά. Για απλή προπόνηση μέχρι και  μαραθώνιο. Συγκρίνετε ποια είναι ποιο ανθεκτικά, άνετα κτλ. ανά κατηγορίες μάρκας, τύπου εδάφους , άνεσης, ορθοπεδικά ακόμη και αδιάβροχα κ.α. Το φύλο το βάρος το σχήμα του πέλματος σας. Θα σας λυθούν πολλές απορίες σχετικά με το τι αθλητικό παπούτσι πρέπει να διαλέξετε για αυτό που θέλετε. Ένα σωστά επιλεγμένο αθλητικό παπούτσι θα κάνει την υγεία σας και την εμπειρία σας στο τρέξιμο απόλυτα ικανοποιητική, αντιθέτως ένα λάθος αθλητικό παπούτσι μπορεί να φέρει τραυματισμούς.

goRun



Είναι μια ελληνική ιστοσελίδα που περιέχει πληροφορίες γύρω από τα αθλητικά παπούτσια, συμβουλές, νέα κτλ. Μια ελληνική δρομική κοινότητα. Περιέχει και φόρουμ στο οποίο μπορείτε να εγγραφείτε για να συμμετάσχετε σε συζητήσεις.

Running Shoes Guru


Στη συγκεκριμένη σελίδα θα βρείτε όλα τα αθλητικά παπούτσια που υπάρχουν στο λιανικό εμπόριο τα οποία και δοκιμάζονται, εξετάζονται και αναλύονται το καθένα ξεχωριστά. Ίσως η καλύτερη ιστοσελίδα αυτού του είδους αφού έχει κερδίσει το 2018 και 2019 το βραβείο " Best Professional Blog " στο Running Awards στο Λονδίνο.

Solereview



Εδώ θα βρείτε με λεπτομέρεια κριτικές για τα αθλητικά παπούτσια και οδηγούς για αυτά. Ακόμη δοκιμάζονται κάθε μήνα πολλά ζευγάρια παπουτσιών και σχολιάζονται από τους αναγνώστες. Θα σας βοηθήσει στην αγορά καινούργιων αθλητικών παπουτσιών.

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.