Καθαρίστε το Instagram σας

Εδώ θα δούμε κάποιους πρακτικούς τρόπους για να καθαρίσετε το Instagram.να διαγράψτε τις παλιές φωτογραφίες που δεν σας αντιπροσωπεύουν.Αλλά και διαγραφή κάποιων ανθρώπων που δεν σας ενδιαφέρουν και πολλές άλλες συμβουλές.





1.  Αφαιρέστε τους λογαριασμούς που δεν αλληλεπιδράτε ποτέ μαζί τους

Όλοι λίγο πολύ ακολουθούμε περισσότερους λογαριασμούς από ότι πρέπει.Βέβαια ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια.Αλλά μπορεί να σας ενοχλεί κατά την κύλιση στην κύρια σελίδα κάποιες άχρηστες δημοσίευσης που δεν σας ενδιαφέρουν και τις περνάτε στο ντούκου.Γι αυτό λοιπόν θα πρέπει να καταργήσετε αυτούς τους λογαριασμούς.

2. Διαγράψτε ή αρχειοθετήστε τις παλιές φωτογραφίες

Ρίξτε μια ματιά στη σελίδα σας και να σκεφτείτε την διαγραφή ή την αρχειοθέτηση ορισμένων φωτογραφιών. Μπορεί να έχετε ανεβάσει εικόνες πριν από χρόνια που είναι χαμηλής ποιότητας. Η κατάργησή τους από τη σελίδα σας θα επιτρέψει να εμφανίζετε μόνο το ισχυρότερο περιεχόμενο.

Η αρχειοθέτηση είναι μια λιγότερο σοβαρή επιλογή. Όταν αρχειοθετείτε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο η ανάρτηση εξαφανίζεται από το δημόσιο προφίλ σας. Αλλά εξακολουθείτε να βλέπετε τις αρχειοθετημένες αναρτήσεις σας.

Πατήστε το κουμπί Μενού (τριών γραμμών στο επάνω δεξιό μέρος της σελίδας του προφίλ σας) στο κινητό ή στο τάμπλετ και επιλέξτε Αρχειοθέτηση . Αλλάξτε το πτυσσόμενο μενού στην κορυφή αυτής της σελίδας σε Αρχείο δημοσιεύσεων και θα δείτε όλες τις αρχειοθετημένες αναρτήσεις.

Πατήστε το κουμπί Μενού δίπλα σε μια αρχειοθετημένη φωτογραφία και επιλέξτε Εμφάνιση στο προφίλ για να το επαναφέρετε. Αυτό διατηρεί όλα τα σχόλια και αντιδράσεις.

3. Ενημερώστε τις προσωπικές σας πληροφορίες

Βεβαιωθείτε ότι οι προσωπικές σας πληροφορίες είναι σωστές.Σε περίπτωση που δεν είναι πηγαίνετε και πατήστε στην Επεξεργασία προφίλ για να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε ότι σας ενοχλεί.

4. Χρησιμοποιήστε το "Στενοί φίλοι" για να περιορίσετε το κοινό σας

Μπορεί να θέλετε να μοιραστείτε μια ιστορία με μια επιλεγμένη ομάδα ανθρώπων. Το Instagram παρέχει μια λειτουργία "Στενοί φίλοι" που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να περιορίσετε το ακροατήριο ιστορίας όταν χρειάζεται.

5. Περιορίστε ή αποκλείστε τους Τοξικούς Ανθρώπους

Αν έχετε σοβαρό πρόβλημα με έναν συγκεκριμένο χρήστη, το Instagram σάς δίνει εργαλεία για να τον μπλοκάρετε.Ο αποκλεισμός εμποδίζει εντελώς τους ανθρώπους να αλληλεπιδρούν με τις αναρτήσεις σας.Το Instagram δεν ειδοποιεί τα άτομα όταν τα αποκλείσετε και αν επισκέπτονται τη σελίδα σας, θα φαίνεται εντελώς άδειο.

6. Καθαρίστε τη σελίδα εξερεύνησης

Η σελίδα εξερεύνηση του Instagram σάς βοηθά να βρείτε νέους λογαριασμούς που μπορεί να σας αρέσουν.Ωστόσο, βασίζεται εν μέρει σε αυτό το ιστορικό αναζήτησης και δραστηριότητας, που σημαίνει ότι μπορεί να γεμίσει με άσχετες προτάσεις με την πάροδο του χρόνου. Μπορείτε να το κάνετε πιο χρήσιμο με διάφορους τρόπους.

Αν δείτε κάτι στη σελίδα εξερεύνηση που δεν σας αρέσει, αγγίξτε το, πατήστε το κουμπί Μενού στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Δεν ενδιαφέρεστε για αυτήν την ανάρτηση . Αυτό θα αποκρύψει τη θέση από την Εξερεύνηση και θα δείξει λιγότερου τέτοιου είδους αποτελέσματα..

Για να επαναφέρετε τη σελίδα εξερεύνηση, εκκαθαρίστε το ιστορικό αναζήτησης, μεταβαίνοντας στη σελίδα του προφίλ σας, ανοίγοντας τη δεξιά πλευρά και πατώντας Ρυθμίσεις . Από εδώ, μεταβείτε στην ενότητα Ασφάλεια Ιστορικό αναζήτησης . Καθαρίστε μεμονωμένα στοιχεία πατώντας το X δίπλα τους ή πατήστε Clear all to begin fresh.


Έτσι τώρα ο λογαριασμός σας στο Instagram θα πρέπει να φαίνεται καθαρότερος και πιο δεκτός από ποτέ.Αν θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα από το Instagram χωρίς να διαγράψετε όλο το περιεχόμενό σας μπορείτε απλά να τον απενεργοποιήσετε.

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Like,tweet για να συνεχίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.