Δείτε και εκτυπώστε τα ένσημα σας online μέσω του e-ΕΦΚΑ

 Μέσω της ιστοσελίδας του Ε.Φ.Κ.Α. ( Ενιαίος φορέας Κοινωνικής ασφάλισης) μπορείτε να δείτε τα ένσημά σας online χρησιμοποιώντας τους κωδικούς από το TaxisNet όπου και προτείνω ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σύνδεση με κωδικούς Ε.Φ.Κ.Α./Κ.Ε.Α.Ο.Δείτε παρακάτω τα απλά βήματα που πρέπει να κάνετε για να δείτε τα ένσημα σας.
 
1. Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα και επιλέγεται Ασφαλισμένοι ➝ Μισθωτοί ➝ Ατομικός Λογαριασμός Ασφάλισης  ➝ Είσοδος στη Υπηρεσία

  2. Επιλέγετε ή το Συνέχεια στο TaxisNet ή σύνδεση με κωδικούς Ε.Φ.Κ.Α./Κ.Ε.Α.Ο στην δικιά μου περίπτωση επέλεξα με κωδικούς TaxisNet.

 

3. Μετά βάζετε τα στοιχεία σας και κάνετε κλικ Σύνδεση.




4. Στη συνέχεια αφού τα βάλατε σωστά θα σας εμφανίσει Σύνδεση Χρήστη TAXISNET εισάγετε το ΑΜΚΑ σας.

5. Μετά πηγαίνετε Ατομικός Λογαριασμός Ασφάλισης ➝ "Πατήστε Εδώ για την εμφάνιση του λογαριασμού σας.".

 6.Εισάγετε τώρα στην καρτέλα που σας εμφάνισε τον μήνα που θέλετε και το έτος ➝ Έκδοση λογαριασμού και θα εμφανιστούν τα ένσημα σας.Αν σας εμφανίσει ένα άδειο .PDF αρχείο ξανακάνετε την αναζήτηση βάζοντας διαφορετικό μήνα ή χρονολογία.

Βεβαίωση ενσήμων για την συμμετοχή σε προκηρύξεις Δημοσίου.

 1. Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα και επιλέγεται Ασφαλισμένοι ➝ Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες για Ασφαλισμένους. 

 


2. Επιλέγετε Βεβαίωση προυπηρεσίας Συνέχεια στο TAXISNET Επιλέγετε Συνέχεια Αποστολή.

 3.  Κάνετε κλικ στο Πατήστε Εδώ για την εμφάνιση της βεβαίωσης και θα κατέβει το .PDF αρχείο.


Υπάρχει και ένας δεύτερος τρόπος να τα δείτε μέσω της ιστοσελίδας ΑΤΛΑΣ αλλά εκεί θα σας τα εμφανίσει τα ένσημα  μέχρι το 2015. Τα βήματα είναι απλά πηγαίνετε Ασφαλιστικό βιογραφικό στην συνέχεια εισάγετε το ΑΜΚΑ και μετά κάντε κλικ Εκτύπωση Ασφαλιστικού Βιογραφικού.

Το άρθρο ανενεώθηκε στις 22/12/2020

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Like,tweet για να συνεχίσω. Το συγκεκριμένο άρθρο ανανεώνετε συχνά όπως και άλλα που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.