Νέα τρικάναλα kit μνήμης από την Kingston


Νέα τρικάναλα kit μνήμης από την Kingston
Η Kingston Technology Europe Ltd. ανακοίνωσε την κυκλοφορία των τρικάναλων kit μνήμης HyperX T1 Black DDR3. Τα νέα kit μνήμης είναι σχεδιασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του νέου chipset Intel® Corei7™ 990X  και των motherboardsπου είναι βασισμένες σε Χ58.

Είναι διαθέσιμες σε kit των τριών ή των έξι μονάδων ενώ η χωρητικότητα τους φτάνει έως και τα 24GB. « Τα νέα τρικάναλα kit μας, HyperX T1 Black δίνουν στους ενθουσιώδεις χρήστες την ευκαιρία να συνδυάσουν τις υψηλές επιδόσεις και το design στο εσωτερικό στους υπολογιστές τους,» σχολίασε ο Mark Tekunoff, senio rtechnology manager της Kingston®. «Αυτά τα kit υψηλής χωρητικότητας είναι ιδανικά για τα προϊόντα X58 που υπάρχουν ήδη στην αγορά, ιδιαίτερα τις νέες μητρικές κάρτες για gaming GIGABYTEG1-Killer»

Η Kingston θα κυκλοφορήσει τρία τρικάναλα Kit HyperX T1 Black 1600MHz DDR3 με χωρητικότητα 24GB, 12GBκαι 6GB. Η HyperX T1 Black  είναι διαθέσιμη μέσω των καναλιών της Kingston  από εξουσιοδοτημένους διανομείς, μεταπωλητές, πωλητές μέσω του διαδικτύου και λιανέμπορους. Η μνήμη HyperX της Kingston συνοδεύεται από εγγύηση εφ’ όρου ζωής και τη γνωστή τεχνική υποστήριξη της Kingston.  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Kingston ή τα προϊόντα της επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.kingston.com/europe

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.