Η Ελλάδα πρώτη στην Ευρώπη υποδέχεται το LiFi

Η νέα εταιρική επωνυμία της Philips Lighting η Signify διεθνώς βραβευμένη φέρνει την Ελλάδα την τεχνολογία του LiFi (Light Fidelity).Η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που θα λανσάρει αυτή την νέα τεχνολογία. Η STIRIXIS Group πρότεινε για την πρώτη εγκατάσταση συστήματος LiFi στην Ελλάδα το έργο της Pressious Αρβανιτίδης μια πρωτοποριακή εκτυπωτική εταιρία.Υπάρχει ένα μοναδικό κτίριο γραφείων showroom και χώρων παραγωγής στο Μαρούσι η διοίκηση της οποίας πήρε πολύ ζεστά και άμεσα τη νέα τεχνολογία και τα πλεονεκτήματα αυτής, που ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες του νέου κτιρίου.
 

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που η Ελλάδα είναι από τις πρώτες χώρες παγκοσμίως που υποδέχεται το LiFi. Πρόκειται για καινοτόμο τεχνολογία που δίνει αποτελεσματικές, προσιτές λύσεις συνδεσιμότητας με εξασφαλισμένη ταχύτητα και κυρίως ασφάλεια. Παράλληλα, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στο πλαίσιο του λανσαρίσματος του LiFi, συνεργαστήκαμε με δύο εταιρείες που πρεσβεύουν την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα στον κλάδο τους: Την STIRIXIS Group, που με τις πρωτοποριακές υπηρεσίες της και την διεθνή εμπειρία στο σχεδιασμό και τη διοίκηση έργων, σχεδίασε και ανέπτυξε την πρώτη τοποθέτηση της τεχνολογίας μας σε ένα επαγγελματικό χώρο, και την Pressious - Αρβανιτίδης που ήταν η πρώτη εταιρία στη χώρα που τοποθέτησε σύστημα LiFi σε κρίσιμα σημεία του νέου κτιρίου της τόνισε ο κ. Πολυδεύκης Λουκόπουλος,  Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Signify στην Ελλάδα.


Υπάρχει και συνέχεια στην καινούργια αυτή τεχνολογία με μια σειρά καινοτόμων και πρωτοποριακών προϊόντων στον τομέα του φωτισμού.

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Like,tweet για να συνεχίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.